Ga naar de webshopBeste ouders, leden en sympathisanten,

Sponsoring en subsidies nemen eerder af dan toe. Wij worden echter meer en meer geconfronteerd met stijgende kosten, waardoor de druk om de lidgelden te verhogen toeneemt. Toch willen wij dezelfde kwaliteit blijven aanbieden en zelfs uitbouwen en dit tegen onze gekende democratische lidgelden.

In onze zoektocht  naar alternatieven voor sponsoring kwamen we in contact met MGO-concept.  Hun idee is simpel:  wanneer u producten aankoopt in de supermarkt, de parfumzaak enz. gaan zij met de winst lopen. Door een aantal van die producten online aan te kopen via de webshop van K Lyra TSV ontvangt de club aanzienlijke sponsoring die ze op haar beurt kan investeren in uw kinderen, haar jeugdleden.

De concrete vraag aan u is om een deel van uw aankopen van producten – die u anders toch op de “vrije markt” moet aankopen – vanaf nu via de Lyra-webstore te bestellen.  Geen meeruitgaven dus,  maar u verandert enkel voor die producten van winkel.  En we zijn zo vrij om te vragen om vrienden en familieleden te vragen om hetzelfde te doen; uw kinderen zullen er veel plezier aan hebben.

Neem eens vrijblijvend een kijkje in de Lyra-webstore via deze link.

Via de knop “webshop”  op onze home pagina kan u zich vrijblijvend registreren met naam, voornaam, e-mailadres en het club-paswoord  (MGO!g75).

Bestellen gebeurt dus online en de aangekochte producten worden maandelijks geleverd via de Club op een vaste lokatie.  Wanneer u deze week nog bestelt, zorgen wij ervoor dat alles nog voor het einde van het jaar geleverd wordt op de club. Vanaf Januari zullen we een vaste maandelijkse afhaaldag meedelen.

Met sportieve groeten,

Het bestuur

 

Reacties zijn gesloten.